Gyülekezetvezetés

Ha azt gondolod vezető vagy, és magad mögé nézve nem látsz senkit, csak sétára indultál.

Új ingyenes e-könyv a vezetésről Cservenyák Tamástól

2014. január 06. 21:09 - BenBacso

Nekem már az első e-könyv is tetszett Cserenyák Tamástól. Meg is osztottam mindenkivel a linket, ahol le lehetett tölteni. Most "A vezetés a nyúlon és az alapokon túl" c. könyv is megnyert magának. Velős és tartalmas e-könyvet sikerült összegyúrni olyan alapelvekből, amelyeket minden vezetőnek tudnia kell! A szolgáló vezetéstől, a motiváción át, az innovációig van mondanivalója. Nyulas borító.png

Nekem tetszik ez a stílus: egyszerű és közvetlen. A példák amelyeket hoz, jól érthetővé teszik a mondanivalót. Tetszik a koncepció is amelyre a könyv épül. A hitelesség kérdése központi helyre került, és gondolom mindannyian egyet értünk azzal a mondattal is, hogy:  "szolgáló hatalma a meggyőzésben és a példamutatásban rejlik." Akkor is a szívemből beszél, amikor ezt írja:"A szervezeti transzformáció a vezetői csapat tagjainak személyes változásával kezdődik."

A hivatkozott könyvek egy jelentős részét olvastam már, de még így is élmény volt elolvasni ezt a biztos sikerre számító könyvet.

Itt tudod letölteni A vezetés a nyúlon és az alapokon túl című könyvet!

Az alapokkal foglalkozó könyvet pedig innen.

Feltétlenül javaslom ezt a könyvet! Lehet, hogy az alkalmazás a nehezebb!

Ha egyszer lesz lehetőségünk, meghívom egy interjúra!

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sefatias · http://sefatias.blog.hu 2014.01.08. 14:38:25

Ejha! Aki a Gyaloggaloppot szereti, rossz ember nem lehet. Már ez felkeltette a figyelmemet :)

BenBacso 2014.01.08. 15:18:39

Örülök, ha érdekesnek találod! :)
süti beállítások módosítása