Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyülekezetvezetés

Ha azt gondolod vezető vagy, és magad mögé nézve nem látsz senkit, csak sétára indultál.

6 másodperces csók

2010. november 20. 10:04 - Kereso75

 

Mit hozhat 6 másodperc a számodra? Mint nő a nőt (a szerző hölgy, de a gyakorlatot a férjek is bátran elkezdhetik a ford.) hadd bátorítsalak, mindössze 6 másodperc naponta, segíthet a házasságod biztonságban tartásában.

A mód, ahogy naponta elköszönsz a férjedtől (feleségedtől) segíthet, hogy életre szóló legyen a szerelmetek. Ray és én minden reggel egy 6 másodperces csókkal búcsúzunk egymástól, és 39 év házasság után, nagyon ajánlom nektek is!

Éveken át egy gyors kiáltás volt csak a hátsó ajtó környékéről: "Viszlát szivem. Este látjuk egymást...", de valahogy egy idő után többre vágyunk. Akkor változtattunk, amikor elhatároztuk, hogy mielőtt szembe néznénk a napunkkal, megkeressük a másikat, átöleljük egymást egy meleg öleléssel, és a napunkat, egy intim, nagyon házas(!), 6 másodperces csókkal kezdjük ezentúl.

Próbáld ki! Holnap, amikor elköszönsz a férjedtől (feleségedtől), fogd a kezedbe az arcát. Nézz mélyen a szemébe. Kérd meg, hogy tartson a karjaiban csak 6 másodpercig. Mond neki, hogy szereted, hogy alig várod, hogy este hazaérjen, és újra együtt legyetek. Aztán csókold meg, de úgy, mint aki tényleg komolyan gondolja.

Gyerünk, próbáld ki! A kisgyermekeitek biztonságban nőhetnek fel, mert érzik, a szüleik egymás iránti szeretetét. A tinijeitek elpirulnak, és "Jajj anya!" lesz, és csak remélik, hogy a barátaik meg ne lássák, mit műveltek. De végül abban fognak reménykedni, hogy majd egyszer olyan házasságot építhetnek, mint a szüleik. És ha éppen nincsenek ott a gyerekek? Nahát, az egy érdekes szituáció!

"Alig mentem tovább tőlük, máris megtaláltam, akit lelkemből szeretek. Megragadtam, nem is engedem el..." Énekek éneke 3:4

írta: Jani Ortlund, forrás: Resurgence blog

2 komment
Címkék: szex házasság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

acta est fabula 2010.11.22. 09:00:24

hülyeség!

20 másodperc a tuti! :D Ebben már egy ölelés is benne van...

Kereso75 · http://kereses.blog.hu 2010.11.22. 09:01:43

Kipróbáltuk. Feleségem csak annyit mondott, te aztán nem úgy vagy, hogy bort iszol és vizet prédikálsz. :)
Támogatja a gyakorlatot.
süti beállítások módosítása