Gyülekezetvezetés

Ha azt gondolod vezető vagy, és magad mögé nézve nem látsz senkit, csak sétára indultál.

Gyakorlati teológiai és vezetőképzés

2010. november 01. 07:19 - Kereso75

Szeretném felhívni a figyelmeteket egy posztgraduális képzési lehetőségre, amelyet személyesen is ismerek, hiszen már évek óta veszek részt a kurzusaikon. Jelenleg is hallgatójuk vagyok a Master of Divinity képzésben. Tapasztalataim szerint a TCMI képzés jellege, a vezetési kurzusok erőssége és hangsúlya miatt hiánypótló a Magyarországról elérhető teológiai képzések között:

A TCMI Intézet egy Észak-Amerikában akkreditált, és onnan jelentősen támogatott oktatási intézmény azzal a céllal, hogy felkészítse a keresztényeket a gyülekezetekben zajló szolgálatokra Európában és Közép-Ázsiában.

Hallgatóink olyan lelkipásztorok, gyülekezeti vezetők és szolgálattevők, akik szilárd bibliai alapokon nyugvó, kortárs megközelítésű gyakorlati ismereteket szeretnének elsajátítani.

Jelenleg megszerezhető végzettségek:

  1. oklevél
  2. Master of Arts gyakorlati teológiából
  3. Master of Divinity gyakorlati teológiából

Bővebb információt az Intézet Magyarországi aligazgatójának lapján találhattok.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása