Gyülekezetvezetés

Ha azt gondolod vezető vagy, és magad mögé nézve nem látsz senkit, csak sétára indultál.

Hasznos eszközök vezetőknek

2014. május 03. 20:35 - BenBacso

idea-light-bulb-man.jpgSzületett egy bejegyzés arról, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézni egy vezetőnek, a változás és felgyorsult életritmus pedig a gyülekezetek vezetőit és a gyülekezetbe járó vezetőket sem kíméli. Éppen ezért gondoltam, hogy összegyűjtök pár nagyon hasznos ötletet, amely meg tudja könnyíteni a munkát.

1. google apps

Biztos, hogy van aki használja. A google drive sokat tud segíteni abban, hogy megosszunk dokumentumokat vagy éppen közösen hozzuk azokat létre. A google calendar pedig egy praktikus eszköz a naptárak vezetéséhez. Könnyen kezelhető és szinkronizálható. Próbáltam más feladatkezelőket, mint pl. rememberthemilk vagy simpleology, de végül a google task-nél maradtam. Egyszerű, nem a legjobb, de nekem egyenlőre több oknál fogva is praktikus.

2, evernote

Általában jegyzetelésre és vázlatok írására használom. Nagyon könnyen kezelhető, jól átlátható. Vannak akik ezt használják arra, hogy a teendőiket vezessék. Sok funkcióval bővíthető, vannak kész sablonok, ha éppen arra lenne szüksége valakinek.

3, picadilo

Szerintem az egyik legjobb online ingyenes képszerkesztő program. Egy-egy prezentációhoz szépen szerkeszthetjük a képeinket. Az effektek tárháza meglepően bőséges és a betűtípusok tucatjaiból is könnyen választhatunk.

4, dropbox

Biztos, hogy ezt is többen használják vagy használták. A google drive vetélytársa, de én is használom mind a kettőt. Ha szeretnél egy összehasonlítást olvasni, akkor itt megteheted.

5, powtoon

Ezen az oldalon olyan videót lehet csinálni, ami igen egyszerű, de stílusos. Nem kell hozzá nagy informatikai tudás, vagy mély designer ismeret. Még csak néhányszor használtam. De tudom ajánlani! :)

6, haikudeck

Prezentációk készítéséhez ajánlom, rendkívül egyszerű használni és igen látványos megoldásokat produkálhatunk vele. A legnagyobb előnyei az egyszerűség és az ingyenesség, de azért nem egy prezi. Természetesen ennek is van fizetős része.

7, feedly

Ez pedig egy olyan program, amely arra jó, hogy a kedvenc oldalainkat összegyűjtsük és egy helyen olvassuk őket!

Várom, ha vannak egyéb ötletek!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása