Gyülekezetvezetés

Ha azt gondolod vezető vagy, és magad mögé nézve nem látsz senkit, csak sétára indultál.

Inspiráló műhely a vezetésről - GLS vezetői konferencia

2014. július 03. 05:15 - Kereso75

Szerettettel meghívjuk Önt az első magyarországi Nemzetközi Vezetői Csúcskonferenciára mely 2014. október 3-4-én kerül megrendezésre Budapesten!

MI AZ A NEMZETKÖZI VEZETŐI CSÚCSKONFERENCIA?

A GLS Nemzetközi Vezetői Csúcskonferencia (GLS – Global Leadership Summit) egy minden év augusztusában Chicago mellett megrendezésre kerülő világszínvonalú vezetői esemény, melyen már már több mint 170 000 jelenlegi és jövőbeli vezető vett részt szerte a világon.

Az 1992-ben alapított Willow Creek Társaság (Willow Creek Association - WCA) szervezésében megvalósuló rendezvény élő közvetítéssel jut el több amerikai helyszínre ezt követően, pedig ősszel 92 országban, 300-nál is több helyszínen, 42 nyelvre történő fordításban kerülnek megrendezésre a helyi csúcskonferenciák videó kivetítéssel és élő helyszíni moderálással.

GLS DE MIÉRT?

Meggyőződésünk, hogy minden szervezet - legyen szó az üzleti, a közszolgálati, vagy az oktatási és civil szféráról - életereje, életképessége szempontjából fontos és kritikus kérdés a vezetés minősége, céltudatossága. Ezért elsődleges célunk a vezetői készség szintjének emelése illetve a vezetők inspirálása a jövőre nézve.

Az idei évben az alábbi világszinten elismert előadók osztják meg tapasztalatukat és tudásukat a konferencia résztvevőivel:

  • Bill Hybels - a Willow Creek Community gyülekezet alapítója és vezető lelkésze,
  • Patrick Lencioni – a The Table Group alapítója, elnöke, sikerkönyvszerző,
  • Dr. Henry Cloud - klinikai szakpszichológus, vezetési tanácsadó,
  • Liz Wiseman – a Wiseman csoport elnöke, sikerkönyvszerző,
  • Colin Powell – volt amerikai külügyminiszter,
  • Bono – a U2 énekese és zeneszerző;
  • továbbá hazai előadóként Dr. Velkey György kórházigazgató, a Magyar Kórházszövetség elnöke

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük látogasson el weblapunkra a www.glshungary.org oldalra és tudjon meg többet a konferenciáról illetve az idei év előadóiról.

Figyelmébe ajánljuk továbbá a korlátozott ideig érvényes kedvezményes regisztrációs időszakot, illetve a csoportos regisztrációs opciót mely lehetőséget ad arra is, hogy akár egész vezetői csapatával részt vehessen a konferencián.

INFORMÁCIÓ

Időpont: 2014. október 3-4. (péntek, szombat)

Helyszín: H-1188 Budapest, Sportkastély Kisfaludy u. 33/C

A konferencia szórólapját ide kattintva töltheti le illetve nyomtathatja ki!

www.glshungary.org

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása