Gyülekezetvezetés

Ha azt gondolod vezető vagy, és magad mögé nézve nem látsz senkit, csak sétára indultál.

Milyen honlap kell egy gyülekezetnek?

2010. április 29. 09:28 - Kereso75

Szeretném felhívni a figyelmet a Chupi.hu online tréningjére, ami egy nagyon jó lehetőség a számodra, ha szeretnéd jobban megérteni azt mit jelenthet(ne) egy jó honlap a gyülekezeted számára:

"Sajnos még túl kevés az olyan gyülekezeti honlap, amely megragadja a látogatóit, közösséggé formálja, sőt, akár a virtuális világból kilépve, valóságos kapcsolatokká, akár megtérésekké konvertálja őket. Kevés olyan honlap van, amin keresztül a gyülekezet templomába, imaházába, valóságos emberi közösségébe is be tudnak épülni emberek. Szeretnénk segíteni! Először is azzal, hogy szemléletet adunk, tanítunk, lehetőségeket mutatunk. Erre szolgál ez a tíz napos minitréning. Ha feliratkozol, segítünk átlátni az online misszió lényegét, céljait, eszközeit és lehetőségeit! És tíz nap múlva másképpen fogsz látni pár dolgot a misszióval, az internettel, a kultúránkkal, és a gyülekezeted jövőjével kapcsolatosan!"

A kurzusra itt lehet jelentkezni

 

Szólj hozzá!
Címkék: internet arculat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása