Gyülekezetvezetés

Ha azt gondolod vezető vagy, és magad mögé nézve nem látsz senkit, csak sétára indultál.

Magyarország legnagyobb problémái nem gazdaságiak

2009. október 28. 19:33 - Kereso75

2009 Legatum Prosperity Index szerint Magyarország több mint 100 ország közül, a szerintem előkelő 27 helyen végzett. A gazdasági, oktatási, demokrácia területeken mindenben az első harmadban vagyunk. Ugyanakkor a a legrosszabbak között az ún. social capital tekintetben:

“A magyaroknak kevesebb mint a negyede gondolja úgy, hogy megbízhat másokban, ami nagyon alacsony érték globális összehasonlításban. A vallási, művészeti, környezetvédelmi és sportszervezetekben való aktivitás mértéke mind nagyon alacsony, és Magyarország az utolsó harmadban van mind a négy változó területén. Csak 20% adott adományt karitatív szervezet részére, és kevesebb mint 10% vett részt önkéntesként ilyen munkában, ami a legutolsó 10(!) ország közé helyez el bennünket ilyen tekintetben.”

Ki fog ezen változtatni, ha nem a gyülekezet?

A Magyarországra vonatkozó teljes, angol nyelvű eredményt itt találod.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása