Gyülekezetvezetés

Ha azt gondolod vezető vagy, és magad mögé nézve nem látsz senkit, csak sétára indultál.

Sztár vagy, vagy igazi vezető?

2009. szeptember 13. 10:04 - Kereso75

DETROIT - APRIL 06:  (L-R) Michael Jordan and ...Image by Getty Images via Daylife

Michael Jordant és David Robinson az 1992-es Dream Team két meghatározó tagját idén választották be a kosárlabda Hallhatatlanok Csarnokába.

Chris Sheridan cikkében olvasom: "P.J. Carlesimo a Spurs segédedzője mondta el, hogy aznap reggel, amikor David Robinson bejelentette a visszavonulását a játékosok körbeadtak egy kalapot, hogy ajándékra gyűjtsenek: 100 ezer dollárt adtak össze a Robinson által alapított középiskola támogatására. Washingtonban Michael Jordan csapattársai még a gyűjtés ötletét is visszautasították, amikor számára visszavonulási ajándékra akartak gyűjteni."

Mi a tanulság? Két nagyszerű játékos. Az egyikük csak a világ valaha legjobb kosárlabdázója. A másik viszont vezető is volt. Micsoda különbség.

Szólj hozzá!
Címkék: példaadás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása