Gyülekezetvezetés

Ha azt gondolod vezető vagy, és magad mögé nézve nem látsz senkit, csak sétára indultál.

Hogyan készüljünk a prédikálásra?

2009. november 14. 20:02 - Kereso75

A gyülekezet vezetőinek egyik fő feladata a tanítás, ehhez kapcsolódik a Tonhal blog legújabb bejegyzése:

Spurgeon mondott valami olyasmit, hogy a felkészülésben az a legnehezebb, hogy megkapjuk, mire van szüksége a gyülekezetnek. Nem az a legnagyobb kérdés, hogy mi a jó recept, hanem hogy mit főzzünk?!

Egyrészt nagyon figyelni kell Isten vezetésére, mert az igehirdetés prófétai szolgálat: Isten üzenetét kell közvetítenünk.

A teljes cikket itt olvashatjátok

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

onlinebibliaora · http://onlinebibliaora.hu 2009.12.20. 16:21:31

Kedves Testvéreink az Úr Jézus Krisztusban!

Nemrég indítottuk el weboldalunkat, amelyre ezúton hívjuk fel szíves figyelmeteket. Az oldal címe:

Online Bibliaóra -> onlinebibliaora.hu

Az oldal célja, hogy felekezetektől mentesen szóljon a bibliai igazságokról és hirdesse Isten Igéjét.
Oldalunkon saját bibliai tanításainkkal találkozhattok, amelyek minden héten frissülnek, azaz hetente, legalább egy új tanítás kerül fel, de alkalmanként akár több is. Eddig 16 tanítást tudtunk feltenni, olvassátok el! Egyébként a tanítások mindegyike, egyidejűleg is megtalálható, tehát visszamenőleg is elolvasható bármelyik. Oldalunkon helyt adunk természetesen a „kapcsolat” menüpontban megadott címre érkezett hozzászólásoknak, véleményeknek, kérdéseknek és közöljük az azokra adott szerkesztői reagálásokat, válaszokat.

Az oldal teljesen non-profit, azaz hirdetésektől és haszonszerzéstől mentes, csak a tanításokra, Igehirdetésekre koncentrál. Szolgáljon mindez a ti Úr Jézus Krisztusban való épülésetekre is!

Reméljük rendszeres olvasói lesztek weboldalunknak!

Az Úr Jézus Krisztus áldását kérjük személyszerint rátok és munkátokra, szeretettel:
Online Bibliaóra